Η εταιρία μας

DIESEL TURBO SERVICE DIESEL TURBO SERVICE DIESEL TURBO SERVICE

DIESEL TURBO SERVICE A.B.E.E.

DIESEL TURBO SERVICE

Οι ιδρυτές Δημήτρης Κορομηλάς και Γιάννης Στεργανούδης έχοντας πολυετή εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα από το 1965, αποφάσισαν το Μάιο του 1989 να συγχωνεύσουν τις γνώσεις , την τεχνολογία, το ανθρώπινο δυναμικό τους και φυσικά την πολύχρονη πείρα τους , για να φτιάξουν την υπάρχουσα Α.Β.Ε.Ε με την επωνυμία DIESEL TURBO SERVICE


Οι άνθρωποι αυτοί δεν αποτελούν απλά ένα απρόσωπο δυναμικό με μοναδικό σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους της είναι οι μηχανικοί, οι συνεργάτες, οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα σας σε κάθε μηχανικό σας πρόβλημα.


Με έμπνευση και διορατικότητα οι άνθρωποι που αποτελούν το Δ.Σ. της  DIESEL TURBO SERVICE και μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών, δεν περιόρισαν τις εργασίες τους, αντίθετα από την απλή επισκευή αντλιών πετρελαίου και τουρμπινών, πέρασαν με τη χρήση νέων  μηχανημάτων και τεχνολογιών στην ανακατασκευή και πώληση.

Η συνεργασία με την BOSCH ως εξουσιοδοτημένο κατάστημα ήταν το έναυσμα να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη και την συνεργασία των εταιριών όπως η CATERPILLAR, η LUCAS-CAV (DELPHI), η CUMMINS, η DETROIT, η  STANADYNE, η KKK, η HOLSET, η SCHWITZER, η GARRETT, κ.α.


Το 1997 αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της, η DIESEL TURBO SERVICE είναι σε θέση με τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των εγκαταστάσεων της, να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε απαίτηση των πελατών και φυσικά όσο το δυνατό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.


Η μεταφορά σε νέους ευρωπαϊκών προδιαγραφών χώρους , έκτασης 1800 τ.μ και η αγορά και η τοποθέτηση νέων μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας στους  χώρους αυτούς, είναι μερικές από τις ενέργειες που κάναμε με σκοπό τη περαιτέρω ανάπτυξη μας.


Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχουμε σταματήσει να εξελισσόμαστε, με συνεχή εκπαίδευση και πρακτική σε θέματα επισκευής πάνω στα συστήματα τροφοδοσίας πετρελαίου, με συνεχή ανανέωση με νέο εξοπλισμό και εργαλεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας τεχνολογίας.


Η DIESEL TURBO SERVICE A.B.E.E. με Αριθμούς

Απο το 1965

2779 Πελάτες1479567 Επισκευές450627 Επισκευές Turbo16 Ανθρώπινο δυναμικό